Lunch gerecht asperge-omelette
Voor 2 personen
Ingrediënten:
-
6 eieren
-
6 eetlepels aspergenat of melk
-
Zout
-
Peper
-
400 gram gare en warme aspergekopjes
-
Peterselie
-
Boter
Beschrijving:
De asperge-omelet is echt een aanrader als lunchgerecht. Een goede bodem voor de rest van de middag. En nog eens gezond door de toevoeging van de asperges. Dit lunchgerecht is gemakkelijk te bereiden en binnen 20 minuutjes klaar.
Bereidingswijze:
- Klop de eieren met aspergenat of melk, zout en peper los.
- Smelt de boter in een grote koekenpan en giet er het eimengsel in.
- Bak op laag vuur een mooie glanzende omelet.
- Leg er de gare en warme aspergekopjes op.
- Laat de omelet op een verwarmde schotel glijden en sla de omelet dubbel.
- Garneren met peterselie. Erg lekker met volkoren brood.